Ev dekorasyonunda dikkat edilecek hususlar

Please select
İçeriğe git

Ev dekorasyonunda dikkat edilecek hususlar

MOGAN GROUP
Yayınlanan tarafından Mogan Group Mimarlık Dekorasyon içinde DEKORASYON · 14 Haziran 2017
Salonunuzu ferah ve geniş döşemek aslında düşündüşünüz kadar zor değil. Doğru aksesuarı ve ışıklandırmayı kullanarak, küçük salonunuzu bile ferah gösterebilirsiniz. Dekorasyonda metrekarenin önemi çok da fazla değildir; asıl önemli olan doğru eşyayı doğru yere koyabilmek.

Dekorasyon planı yaparken
Ferah ve kullanışlı bir salon yaratmak için metrekare çok da önemli değildir. Doğru aksesuar ve renk seçimi ile mekan ne kadar küçük olursa olsun daha aydınlık ve daha büyük gösterilebilir.

Küçük mekanlarda mutlaka açık renk duvar boyası kullanılmalıdır diye bir zorunluluk da yok. Eşyaların ve aksesuarların rengi, duvar ne kadar koyu olursa olsun, o mekandaki aydınlığı ve ferahlığı sağlayacaktır. Ayrıca, renkli ve açık renk aksesuarlarla koyu duvarlar bütünleyici bir uyum sergileyecektir. Çok geniş olmayan mobilyaları tercih ederseniz, salonunuzda kullanıma daha büyük yer ayırabilirsiniz.

Ayna kullanın
Dar alanları geniş hale getirmenin en basit ve en etkili yolu aynalarla yapılan düzenlemelerdir. Duvara asılacak objeler, yaratacağı kalabalık nedeniyle mekanı olduğundan da küçük gösterebilir. Oysa duvarda kullanılacak büyük bir ayna, mekanın derinliğini iki katına çıkaracaktır. Ayrıca, yaratacağı ışık yansımalarıyla da aydınlık ve ışıltılı bir ambiyans elde edilmesini mümkün kılacaktır.

Sehpalara dikkat edin
Sehpa, oturma odalarının olmazsa olmazlarındandır. Fakat yanlış tercihler, ufak alanları daha da dar hale getirebiliyor. Bu nedenle küçük mekanlarda açık renk ve tek parça sehpa kullanmak daha doğrudur. Çok parçalı ve renkli sehpalar her ne kadar görsel anlamda cezbedici dursalar da, küçük metrekarede başarılı sonuçlar vermeyebilir. Çok renkle mekanı bölmek yerine, tek ve açık renkle ferahlığı elde etmek akılcı bir seçim olur.

Aydınlatma çok önemli
Küçük alanları büyütmek söz konusu ise aydınlatmaya çok iş düşüyor. Tavandan aydınlatma sevmeyenlerin sıkça rağbet ettikleri yerden aydınlatmalar, oldukça şık olmakla birlikte, ışığını yeterince yayamadıkları için mekanı daha karanlık yapabilir. Bu da o mekandaki ferahlığı bir anda alıp götürür. Bu tür aydınlatmalar tavan aydınlatmaları ile kullanıldığı takdirde, oldukça ferah olur.

MOGAN MİMARLIK DEKORASYON olarak Hizmet verdiğimiz Bölgeler

"Ümitköy, Çayyolu, Dodurga, Alacaatlı, Bilkent, Beykent, Beştepe, Beysukent, İncek, Etimesgut, Çankaya, Söğütözü, Çukurambar" bölgelerinde yeni ofisimizle hizmetinizdeyiz.
<H2>

MOGAN MİMARLIK DEKORASYON olarak Hizmet verebildiğimiz Projeler

Mahall Ankara, Maidan Ankara, Next Level Ankara, İncek loft, MiaVita Beytepe, Marina Ankara, Next Level Çayyolu, Next Level İncek, Renapark Beytepe, Wind Ankara, Aksoy Vip Konutları, Meva Şekir Projesi, Sarp Residence, İncek Vista, Mes Polaris evleri, Elit Park Konutları, Endora Göksu, Ümitköy Panorama Evleri, Koloğlu Batı Park Ankara evleri, Kaşmir Yonca Evleri, Queen Park Ankara, SO Çayyolu Evleri, BeyHills Beytepe, Anka Batı Projesi, Atakent Nevi Konutları, Gümüş Şehir Evleri, Arte İcon Ankara, Erland Residence, Kent İncek Projesi, Park Alyans, Fortis Meridyen, Kaşmir Mavi Orkide Projesi, Gold N State Projesi, GOP Park Vadi, Multi Flat Residence, Arkadya Göksü Evleri, Kayalar Tower Ankara, Meydan Şili Projesi, Mira Ofis Beytepe, Aykon Suites, Seyri Şahane Ankara, Panorama Prestij, Metropark Concept Ankara, Point 312 Projesi, Kozlar Towers, 1071 Ankara Projesi, MiaVita Beytepe, Başka Ankara Projesi, Meydan Plaza, Gökyüzü Bahçeleri Projesi, Equinox Çayyolu projesi, Yıldız Park Ankara, Park Hayat İncek, Cubes Ankara, İnci Yaka Ankara, Aden Ballıkpınar Projesi, Yıldırım Kule, Nevadium Batıkent Projesi, Vantage Ümitköy Projesi, Empire İncek, Beysu Evleri, Merkez Ankara Projesi,  Sofa Loca Ankara, Ova Life Projesi, Nevbahçe Konutları, Arte 168 Projesi,  Royal İncek Projesi, Enda Konakları, Benevre Beytepe Projesi, NorthGate Ankara, Elit Manzara Beytepe, Bulvar Loft Ankara, Veb Tower Projesi, Etipark Ankara Projesi, Nefis Çankaya Evleri, AquaMarine Tower Projesi, Eymir Panorama Projesi, Aden Beytepe Projesi, Arte Borgo Projesi, Officium Beytepe, Ankara Golfkent Projesi, İncek Green, İncek bule,Sinpaş Ege Vadisi, GamaDor Koru Evleri, YDA İnşaat Proje, Adiva Ümitköy, Lima Vadi Ankara, Arp Kule Ankara, Moment Beştepe, Mea Güzel Bahçem Projesi, Aqua Modern Ankara, Koordinat Çayyolu Projesi, Sierra Yaşamkent Projesi, Kuleevo Çayyolu, Kumru Ankara Projesi, Metromall Residence, İncek Park Villaları, İnci Kulesi Yenimahalle, Kuzu Effect Projesi, Elmar Towers Projesi, Ozan City, Ozan Tower, Relax Plus, Zirveden Göksu, Marina Ankara Towers, Parktepe Evleri Çankaya, HM Commerce Center Ankara, Goccina Residence, Platin Beytepe, Open Sky Çankaya, Vişnelik Apartments Çankaya, Protokol Ankara, Teona Ümitköy, Moonlight Residence Ankara, Allora Beytepe, Yaşam Kule Projesi, Regnum Sky Tower Projesi, Mesa Koza 66 Projesi, Erkanlı Contempo Projesi, Erkanlı Villa Vetro, Nep Office Projesi, SofaLoca Projesi, Altın Kuleler Projesi, EndPoint Projesi, Kozz Bağlıca Projesi, Incek Life Projesi, Bulvar Bağlıca Projesi, Panorama Gold Ankara.

ankara içmimarlık, ankara dekorasyon, ankara tadilat, ankara mimarlık, ankaraiçmimar, ankaradekor, ankaradekorasyon, ankaramimarlık, dekorasyon firmaları, içmimar firmaları, mimari firmalar, salon tasarımı, mutfak tasarımı, yatak odası tasarımı, banyo tasarımı, salon dekorasyonu, toplantı odası tasarımları, otel odası tasarımları,laminant parke,masif parke, kütük ev,fiyatları, alçıpan tavan, duvarkağıdı ankara,marburg ankara, ofis dizayn, villa dizayn, ev dizayn, dekorcu, tasarımcı,mimari proje firmaları, holding dekorasyon, ceo odası tasarımları,genel müdür odası tasarımı, toplantı salonu tasarımı, otel odası tasarımları, otel odası tadilat dekorasyon, bahçe tasarımı, peyzaj tasarımı, çankaya dekorasyon, çankaya içmimarlık, mimar bul, içmimar bul, en iyi içmimar, başarılı mimarlar, özel üretim mobilya, siteler mobilya, mobilya imalat, özel tasarım mobilyalar, pergole, pergola, smartroof, otomatik çatı sistemleri, açılır tavan ankara, giyotin cam, düşey cam sistemleri, dikey cam sistemleri,kumandalı,kafe dekor, cafe dekorasyon, restaurant dekorasyon, en iyi mimarlık ofisi,lokanta dekorasyonu, tadilat hizmetleri, ev tadilat ustası, mühendislik, projelendirme, en uygun tadilat,barisol tavan, gergi tavan modelleri, tesisat projelendirme, incek dekorasyon, çayyolu dekorasyon, ümitköy dekorasyon, umitkoy dekorasyon, hastane tadilat,hastane dekorasyon, iç tadilat firmaları, ankaradekorcu, mimarbul, içmimarbul, evim şahane,güzel evim, perde imalat, tente, köşk dekorasyonu, kitchen decoration, saloon decoration, diningroom decoration, sitting room decoration, office decoration, homeoffice decoration, hotel decoration, meeting room decoration, decoration, designer, interior architect, architecture in ankara, handmade furniture, special design, special production, tv Stüdyo dekorasyon, tvshow decoration, stüdyo tasarım, tv program tasarım, tv program dekorasyon, awning roof systems, a1icmimarlik,modülermimarlık,arcora,vendesign,venicmimarlik,leventtekin,ustabul, alçıpan bölme duvar, ahşap bölme duvar,çelik konstrüksiyon, özel okul tadilat, kollej dekorasyon, oran dekorasyon,bağlıca dekorsayon, dodurga dekorasyon, dışcephe mantolama, mogangroup, mogan mimarlık,mogan inşaat,mogan enerji, mogandekor, komple tadilat, anahtar teslim tadilat, elçilik tadilat, elçilik dekorasyon, embasy decoration, renovation, construction, wooden house, wooden villa, steel construction, italyan duvar kağıdı, alman duvarkağıdı, deck zemin kaplama, mimari plan, autocad çizim,3dmax tasarım,mimarım sensin, enterasan tasarımlar, dekorazon, ekonomik tadilat,vip dekorasyon, lüks dekorasyon ve tadilat,ankara renovasyon, kaba inşaat işleri, inşaat taşeron, altyüklenici, profesyonel ekip



info@mogangroup.com.tr
İçeriğe dön